Стажантска програма

 

Креативността вирее отвъд ограниченията. Ние никога не си поставяме такива, включително по отношение на стажа при нас.

Затова и нашата програма не се подчинява на условности. Накратко, тя е:

Разнообразна – защото вярваме в свободата на избора. Дизайнер, копирайтър, акаунт – всеки стажант сам определя с коя позиция да се запознае отблизо. А ентусиастите, които още не познават най-голямата си сила, могат да опитат от всичко, за да я открият.

Винаги активна – отворени сме за свежи попълнения по всяко време от годината. Предизвикваме жадните за практически умения да ни потърсят сами. Нужно е само да ни пишат на contact@ideas-lab.eu, а ние ще се постараем да отговорим в кратък срок.

Практически насочена – не към правенето на кафе, а към истинските предизвикателства в сферата. Добрите професионалисти се изграждат с работа по реални проекти, която ние с удоволствие ще споделим.

Изискванията ни към кандидат-стажантите също не робуват на правила. Ще се зарадваме на талантливи натури, за които стажът е мисия, а не само начин за заверка на студентската книжка. Опитът не е задължителен – задължително е само да си тръгнете с такъв. Или пък да не си тръгвате – част от дългогодишните членове на екипа ни са започнали именно от стажантски позиции.

Сега оставаме в очакване на бъдещите ни попълнения. Нямаме търпение да се запознаем!

 

Ето и някои от членовете на Лабораторията, започнали като стажанти: