Коледа по никое време

Усещате ли, че в рекламния бранш идеята за Коледа се настанява някъде през август? И тъй като сме във вихъра на брейнсторминга за коледна комуникация на нашите клиенти, се сетихме да ви покажем един от миналогодишните ни проекти по темата – концепцията за празнични материали на застрахователна компания „Булстрад Живот Виена Иншурънс Груп“.

Кога е времето, в което да си кажем, че „Животът е цветен“ – мото на кампанията, (и прекрасен), ако не в края на годината? Не че не се опитваме да си го припомняме всеки ден, но покрай Коледа нещата са неизбежни – празнува се.

Всички материали, които стигнаха до бюрата и сърцата на получаващите, са изработени така, че да бъдат полезни, както и направени от рециклирана хартия, тъй като ние и партньорите ни „Булстрад Живот Виена Иншурънс Груп“ винаги се стараем да се отнасяме с внимание към околната среда.

В тях има места за оцветяване – един от трендовете в идеята за щастлив живот и начин да пребориш бърнаута в зародиш. Зад тази наша идея обаче стои нещо доста по-вдъхновяващо. Картинките за оцветяване върху подаръците са авторски илюстрации на нашата дизайнерка Деси. Както повечето добри илюстрации, и зад тези стои цяла история – картините ни разказват за едно малко момче със светла коса, което неусетно, играейки, минава през живота с усмивка на уста. И всеки има възможност да дооцвети и доизмисли детайлите от неговата история. Защото всички ние сме творци и именно това прави живота ни цветен.

Подаръчните коледни материали включват: бележник, работен календар, настолен календар (планер), джобно календарче, химикал, моливи за оцветяване, чаша и коледна картичка. Вие можете да ги разгледате ето тук, а ние вече запретнахме ръкави, за да видим с какво ще (се) изненадаме тази година:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Related Posts

Leave a Comment