Сладък (ре)старт

Денят започва изключително добре, когато сме приготвили вкусна закуска. По стара българска традиция едно от най-добрите решения за такъв успешен старт е филийката с конфитюр. Още от деца сме привърженици на това изкушение – домашното сладко и домашния конфитюр.

В нашата Лаборатория за идеи не сме много добри в приготвянето на домашно сладко, или поне още никой не е признал умения и донесъл в офиса за дегустация, но имахме възможност да разработим една цветна, плодова концепция за ребрандиране на серия опаковки за сладко. И както понякога се случва в този бранш, идеите да не излязат по-далече от компютрите, така и в този случай, но не се предадохме – нарекохме нашия продукт с кодовото название Цила за целите на представяне на графичната идентичност и ви я показваме в пълния й блясък.

Концепцията за семпла визия, отговаряща на високото качество, наситен аромат и сладък вкус на продукта приложихме в изработването на лого, facelift на етикета и на шапчицата.

Сезонът на плодовете е в разгара си, а споменът за ранното утро, носещо аромата на домашни мекички или вкусни филийки, намазани с любимия конфитюр ни послужиха за отправна точка и вдъхновение. Един момент на наслада, който лежи в съзнанието и може да бъде събуден със същото вкусно предизвикателство, години по-късно. Защото под слънцето няма нищо ново, всичко е въпрос на нов прочит – точно както с опаковките на Цила. 🙂

Related Posts

Leave a Comment