Към върха

Home / projects / Към върха

   Всяко пътешествие започва с първата стъпка, а в този работен проект това бе… името.

  Как да наречем застрахователен продукт, който е разработен специално като програма за инвестиране и дава възможност за атрактивна доходност във времето, в същото време е за хора, които знаят как да стигат до различни професионални и житейски върхове и искат екстремно добра грижа за средствата си? Като прибавим и възможността да бъде използван в пакет и със застраховка Живот, името сякаш дойде само – Еверест. Ами, разбира се – високият връх е за тези, които не се страхуват да поемат риск, но знаят как да се застраховат за неочакваните обрати на живота.

  И на нашите партньори от Булстрад Живот Виена Иншурънс Груп и Пощенска банка им допадна идеята и пристъпихме към реализация на ключовата визия.

  Минахме през стандартните добре познати на всички гледки на Еверест, за да стигнем до тази различна гледка точка – сред облаците и от горе гледката е чудесна. Колкото и усилия, трудности и време да е отнело изкачването, емоцията на финал си заслужава. Не пропуснахме да си доставим радост при изработването на логотипа на продукта – лека заигравка с върха, но много премерена – в застрахователния бранш няма място за много шеги и импровизации.

  След успешната първа вълна на кампанията, последва и продължение – Еверест 2 с мотото: Отново към върха.

      Вдъхновението ни доведе и до направата на специални покани за специално събитие, организирано от Булстрад Живот Виена Иншурънс Груп и Пощенска банка, за представяне на продукта сред отбрана публика.

  Меката гланцова хартия и елемента с издигането на върха при изваждането на поканата са достатъчни, за да предадем идеята по семпъл, но елегантен начин.

  „Пътят към върха е изпълнен със спиращи дъха гледки и удоволствие от всяка една крачка нагоре…“

 

Related Posts

Leave a Comment