Един тефтер, моля

Home / projects / Един тефтер, моля

Макар в почти пролетно настроение вече, не сме забравили един интересен проект, който реализирахме в края на миналата година. Направихме едни чудесни, цветни и забавни тефтери за 2016 г. не за кого да е, а за БНП Париба Лични Финанси.

…Малко избързах, а? Добре. Нека започна отначало. Трябваше да измислим от онези рекламни тефтери, които всички получаваме като подарък в края на годината от едно или друго място. Да, точно от тези, които си представяте… ама по-хубави. И го направихме. При това със страшен кеф, защото трябваше да се надскочим – този тефтер да е по-интересен от миналогодишния, който беше с цели 52 отварящи се късмета на корицата.

В тази ситуация започна бурно мислене и обсъждане… и негодувание! Защо ли? 1 Коледа, 1 празник, 1 подарък, 1 тефтер – това е вечната логика. Но месеците са 12, а сезоните 4. И всеки от тях е различен – има свой цвят, свое усещане, свое настроение. Ние също не сме еднакви през цялата година и искаме нещата около нас да се променят, нали? Затова запретнахме ръкави и направихме не 1, а цели 4 тефтера – по един за всеки сезон.

 

снимка#120

снимка#119

Така изглеждат четирите сезона за нас. А за теб какъв е цветът на пролетта? 🙂

Related Posts

Leave a Comment